Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Jenny van Dijk

Zelf woon ik in Zevenkamp, waar ik zalig wandel met onze hondjes Noortje onze ruwharige teckel van 11 jaar
Fleurtje Ruwharige teckel van 2,5 jaar
En Kaija onze stoere mopshond van 1,5 jaar

Dan wonen er ook nog 4 poezen bij ons in huis en natuurlijk ons konijn en de vogels.
Wandelen met de honden is mijn passie en dat is ook wel gebleken na 7 jaar met onze uitlaatservice bezig te zijn,
ik zou nooit meer iets anders willen doen.

Weer of wind is geen enkel probleem, we komen voor uw huisdier zorgen.  In 2010 heb ik de opleiding honden uitlaatservice bij Martin Gaus gevolgd. Dit was zeer interessant sinds dien heeft het me nooit meer los gelaten.
Verder heb ik nog erg veel cursussen gevolgd, zoals: Hondenmassage, Speurwerk, hond en gedrag, epilepsie bij honden, EHBO, Homeopathische EHBO

In januari 2011 ben ik begonnen met deze individuele uitlaatservice, omdat er al genoeg groepen met honden lopen maar als je toch een hond heb die net even wat meer aandacht nodig heeft, die dus niet met een groep mee kan of wil dan was er geen oplossing voor.
Denk maar aan de puppies of de oudere hond, hond met een ziekte of handicap , niet iedere hond vind het leuk om met een groep mee te gaan en ook niet iedere hond vind het leuk om in een busje opgehaald te worden, nou dan is de oplossing snel gevonden…..bel HUS “Zevenkamp”
Maar HUS Zevenkamp is er natuurlijk voor iedere hond, de hond krijgt alleen net even wat meer privé aandacht.

Wat houdt Individueel in?  We komen naar uw huis toe en gaan vandaar met uw hond wandelen, dus in zijn/haar eigen vertrouwde omgeving.  Hij/zij kan spelen met de eigen vriendjes uit de buurt .